PEMERINTAH

PEMERINTAH

Aksesibilitas, Panginten, Hormat, Solidaritas sareng Tanggungjawabna: lima nilai inti anu aya dasar komitmen urang sapopoé.
Piagam Nilai Grup, disatujuan ku Déwan Direksi Perusahaan, mangrupikeun hasil tina usaha koléktif anu mengesankan: sadaya karyawan Perusahaan Grup sareng sajumlah perwakilan agén aktip ilubiung dina prosés nyusun - langkung ti 6,000 jalma.
nu Piagam Nilai ngawangun dasar pikeun persiapan Grup urang Kode Étika pikeun nyumpingan standar internasional anu pangluhurna. Kode Étika ngajelaskeun standar tingkah laku Grup nyatakeun dina hubunganna sareng sadayana pamangku kapentingan.
nu Kode Étika Terpihak kanggo sadayana Grupies: ieu diréjakeun ka sadayana anu aya pangaruh atanapi anu dina sagala hal anu dipangaruhan ku kagiatan Grup: investor, direktur, karyawan, agén, profesional, nasabah, supplier, masarakat sipil sareng generasi anu bakal datang.
Pikeun mastikeun panerapan prinsip-prinsip anu ditepikeun dina Kode Etika sareng ngajamin épektivitasna, Badan Diréktur Unipol Group ngadirikeun dua mayit:
  • Komite Etika, anu diwangun teu kurang ti tilu sareng teu langkung ti lima sutradara anu nyumponan syarat kamerdékaan anu ditunjuk ku hukum sareng peraturan anu aya (ayeuna diwangun ku tilu anggota);
  • Petugas Étika, dipilih tina calon anu berkualitas sareng bebas, kalayan pangaweruh jero Grup
sareng sensitipitas anu diaku ngeunaan masalah étika sareng tanggung jawab perusahaan.
Dua awak éta ngagaduhan peran anu proaktif ngeunaan eusi sareng tujuan Kode sareng tanggung jawab promosi, interpretasi sareng palaksanaan anu ditangtoskeun.
Khususna, panyungkeun inpormasi atanapi klarifikasi ngeunaan eusi Kode Etika sareng laporan laporan anu dituduh dina pelanggaran prinsip-prinsip anu digariskeun dina Code Etika bisa dikintunkeun ka petugas Étika, anu bakal dirawat ku rasialisitas anu lengkep sareng nampi balesan dina 30 poé (diperpanjang ka 60 dinten kanggo kasus anu langkung rumit).
Kusabab Kode mangrupikeun instrumen pangaturan diri sacara sukarela, sadaya stakeholder tiasa ngalebetkeun laporan ka Etika Officer, kecuali pikeun kasus anu aya pangadilan anu parantos aub.
Supaya ditimbang-timbang, ngalaporkeun laporan anu dituduh dina pelanggaran Kode Étika kudu dikirim ka Patugas Étika, dina bentuk tulisan anu sanés namina, di handap ieu:
  1. ngalangkungan email, ka alamat contracting@vh-hotels.com
  2. via postingan biasa, ka alamat: Rruga Yordania Misja, Kompleksi Usluga, Tirana 1001
Sakur paménta pikeun ngajelaskeun sareng / atanapi terang kana pendapat modél anu paling pantes pikeun nyingkahan pelanggaran atanapi henteu patuh kana Code Etika tiasa dilakukeun dina telepon kalayan ngahubungi nomer:
+ 335 67 696 0869
Piagam Nilai-nilai sareng Kode Étika, dina épisi-édisi paling énggal, diangkat ku Dewan Diréktur Perusahaan. 
Dokumén inpormasi pikeun organisasi, modél manajemén sareng kontrol dumasar kana Kaputusan Législatif 231/01
Dewan Diréktur Via Hotel parantos ngumbar pikeun ngadamel hiji Organisasi, Manajemén sareng Model Kontrol pikeun nyegah nyinggung anu disayogikeun ku Kaputusan Législatif, tina komitmen, anu dipibanda - sakumaha pengetahuan umum - "" Peraturan pikeun tanggung jawab administrasi éntitas hukum , perusahaan sareng asosiasi, kalebet anu henteu diperyogikeun, saluyu sareng hukum, anu pikeun kahiji kalina diwanohkeun dina sistem hukum kami tanggung jawab éntitas handapeun hukum kriminal, salian ti jalma anu material anu ngalakukeun pelanggaran. Perusahaan nganggap yén ngadopsi Organisasi, Manajemén sareng Kontrol Model numutkeun kana Pergaulatan Kapercayaan di luhur, sanaos henteu wajib, tiasa janten alat anu berharga pikeun ngangkat kasadaran di antawis karyawan Via Hotel sareng sadaya pihak anu kataji, ku kituna aranjeunna kalakuan leres sareng sacara runtut nalika ngajalankeun karya maranéhanana, pikeun nyegah résiko kejahatan anu dinyatakeun dina Kaputusan anu komitmen.