Darka e Paketës së Vitit të Ri Darka 2022 në Hotel & Restorant VH Belmond Durres

Darka e Paketës së Vitit të Ri Darka e Darkës 2021 Muzikë për Party Party Gran Gala në Durrës

Si të partecipate

Hoteli dhe ahengu në prag të Vitit të Ri 2021 në bregdet dhe në bregdet të Durrësit

Për Vitin tuaj të Ri në Qendrën e Bregdetit të Durrësit, me mundësi për të shijuar ngjarjet e bukura të qytetit të Durrësit në Bregdet, me muzikë dhe festa fishekzjarre.

Paketa e të Rinjve

"Viti i Ri Durres ne BlueJeans"

Akomodimi në dhomë Standard (4 yje) Shërbime private, TV, minibar, wi-fi, parkim, pritje 24h, portier, pije e mirëseardhur.

Minimumi i 2 netëve:

- Nata e 30 dhe 31 Dhjetorit ose nata e 31 dhe 1 Janarit

- Akomodimi në dhomë dyshe ose dyshe ose në treshe apo familjare 

- Mëngjes shuplakë përfshirë kontinentale 

- Shishe shampanjë një për secilën dhomë të përfshirë

- Mëngjesi 31/12 nga ora 07:30 deri në 11:00

- 01/01/20 mëngjes në shuplakë të stilit paradrekë nga ora 09:00 deri në 13:00

- Akses në mbrëmje me muzikë live, valltarë dhe ahengje koktej 

Mëngjesi shuplakë kontinentale përfshin ëmbëlsira dhe aroma, vezë, sallata, fruta, perime, mocarela, si dhe shuplakë mëngjesi në stilin zinxhir (kos, drithëra, lëngje, pije të nxehta)

PAKETA VITI I Ri 2021 HOTEL GALA DREJTORI DHE PARTIA KOKTAJL

Zgjidhja e parë

- Akomodimi 2 netë

- 1 mëngjes shuplakë

- 1 mëngjes shuplakë shuplakë

- 1 parti muzikë live dhe kërcimtarë me koktej

Çmimi 55,00 € për person natën

*****

Zgjidhja e dytë

- akomodimi 2 netë

- 1 breaktast

- 1 mëngjes shuplakë shuplakë

- 1 darkë gala me 7 kurse vakti verë shampanjë dhe ujë të përfshirë

- 1 parti muzikë live dhe kërcimtarë me koktej

Çmimi 85,00 € për person natën

PËRSHKRIMI

HOTEL VH BELMOND DURRES HOTEL & Restorant

Hotel i përbërë nga dhoma standarde, superiore, junior suite dhe suite me pamje nga deti në bregdetin e Durrësit

Hoteli modern dhe me 4 yje VH Belmond Durres Hotel & Restorant është një Hotel me 4 yje me 12 kat në zonën bregdetare në Bregun e Durrësit. Mbylle edhe 15 minuta larg nga Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës Nen Tereza.

Nga Pamja e Hotel VH Belmond Durres ju mund të shijoni Pamjen para Bregut të Plazhit të Durrësit.

Parkimi brenda Hotelit dhe restorantit të sigurt dhe të mbikëqyrur të VH Belmond Durres është zgjidhja më e mirë në Bregdetar dhe Beachfront Durrës.

TIRANA VITI I RI 2021

Gëzuar Darka e Vitit të Ri të Darkës 2021 në Tiranë me ofertat e Hoteleve VH

Viti i Ri Vitin e Ri 2021 Hotel Party muzikë Gran Gala në Tiranë

Si të partecipate

Hoteli dhe ahengu në prag të Vitit të Ri 2021 në Tiranë Center

Për Vitin tuaj të Ri në Qendrën e Tiranës, me mundësi për të shijuar ngjarjet e bukura të sheshit të qendrës së Tiranës Skënderberg, me muzikë dhe mbrëmje fishekzjarresh.

Paketa e të Rinjve

“Tirana e Vitit të Ri në BlueJeans”

Akomodimi në dhomë Standard (4 yje) Shërbime private, TV, minibar, wi-fi, parkim, pritje 24h, portier, pije e mirëseardhur.

Minimumi i 2 netëve:

- Nata e 30 dhe 31 Dhjetorit ose nata e 31 dhe 1 Janarit

- Akomodimi në dhomë dyshe ose dyshe ose në treshe apo familjare 

- Mëngjes shuplakë përfshirë kontinentale 

- Shishe shampanjë një për secilën dhomë të përfshirë

- Mëngjesi 31/12 nga ora 07:30 deri në 11:00

- 01/01/20 mëngjes në shuplakë të stilit paradrekë nga ora 09:00 deri në 13:00

- Akses në mbrëmje me muzikë live, valltarë dhe ahengje koktej 

Mëngjesi shuplakë kontinentale përfshin ëmbëlsira dhe aroma, vezë, sallata, fruta, perime, mocarela, si dhe shuplakë mëngjesi në stilin zinxhir (kos, drithëra, lëngje, pije të nxehta)

PAKETA VITI I Ri 2021 HOTEL GALA DREJTORI DHE PARTIA KOKTAJL

Zgjidhja e parë

- Akomodimi 2 netë

- 1 mëngjes shuplakë

- 1 mëngjes shuplakë shuplakë

- 1 parti muzikë live dhe kërcimtarë me koktej

Çmimi 55,00 € për person natën

*****

Zgjidhja e dytë

- akomodimi 2 netë

- 1 breaktast

- 1 mëngjes shuplakë shuplakë

- 1 darkë gala me 7 kurse vakti verë shampanjë dhe ujë të përfshirë

- 1 parti muzikë live dhe kërcimtarë me koktej

Çmimi 85,00 € për person natën

PËRSHKRIMI

HOTEL VH Kryeministri AS TIRANA HOTEL

Hotel i përbërë me dhoma standarde, superiore, junior suite dhe suite me pamje panoramike në 12 kat në qendër të qytetit të Tiranës.

Hotel modern me 4 yje VH Premier AS Tirana Hotel është një Hotel me 4 yje me 12 kat në qendër të qytetit të Tiranës, vetëm 5 minuta në këmbë nga Sheshi Skanderberg. Mbylle edhe 15 minuta larg nga Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës Nen Tereza.

Nga Pamja e VH Premier AS Hotel Tirana ju mund të shijoni qendrën e qytetit të Tiranës me të gjitha peisazhet e bukura.

Parkimi brenda Hotelit i sigurt dhe i mbikëqyrur VH Premier AS Tirana Hotel është zgjidhja më e mirë në qendër të qytetit.