Настани и состаноци
во Драч
Имаме места за сите ваши настани!

Состаноци во Драч

Уживајте во пријатно добредојде во најавтентичните хотели во Холандија, одморалишта, вили и апартотили.

Места за конференции во Драч

Доколку сакате да одржите конференција или состанок во Драч во Албанија, тогаш сте направиле совршен избор. Историјата на студениот Драч се протега на 406 години, каде традицијата и модерната култура се вклопуваат на прекрасен начин. Градот е близу до прекрасни паркови, додека ужива и во жив центар на градот.

Места за конференции и простории за состаноци во ДУРРЕС

Секако, имаме широк спектар на конференциски простории и простории за состаноци во Драч, што ви олеснуваат средбите. Ние нудиме конференции и состаноци од сите големини, без оглед дали размислувате за активности за градење тимови, активности за започнување или настан во компанијата. Ние ви помагаме да најдете конференциски објект за вашата конференција да биде успешна.

Нашите конференциски хотели во Драч

Драч
BELMONDO_HOTEL_HOME

VH Белмонд Драч

Хотел и ресторан

Хотел VH Belmondo совршен избор за деловни патувања и патувања во Албанија благодарение на нашата одлична локација близу до плажата. Со модерен минималистички стил, хотелот Western Star има 30 пространи соби специјално дизајнирани за удобност на нашите гости. Сите од нив имаат брз Wi-Fi, индивидуална климатизација и приватни бањи.

81279565_482320465758600_4299270234755301376_o

VH Prime Villa Pascucci Драч
хотел

VH PRIME Вила Паскучи е совршен избор за деловни и забавни луксузни патувања во Албанија благодарение на нашата одлична локација близу до плажата. Со модерен минималистички стил, PRIME Villa Pascucci има 50 пространи простории специјално дизајнирани за удобноста на нашите гости. Сите од нив имаат брз Wi-Fi, индивидуална климатизација и приватни бањи.

210716360

VH Западна Starвезда Драч
хотел

Хотел VH Western Star совршен избор за деловни патувања и патувања во Албанија благодарение на нашата одлична локација близу до плажата. Со модерен минималистички стил, хотелот Вестерн Стар има 30 пространи соби специјално дизајнирани за удобноста на нашите гости. Сите од нив имаат брз Wi-Fi, индивидуална климатизација и приватни бањи.