Пакет понуда за Бадник во плажата покрај брегот на Драч
VH хотели со Congress & Spa
Сауна и џакузи

Пакет понуда за Бадник во плажата покрај брегот на Драч
VH хотели со Congress & Spa
Сауна и џакузи

ПАКЕТОТ ВКЛУЧУВА: (24-ти декември – 26-ти декември)

– 2 ноќевања во соба по избор
– Целосен англиски појадок
– 24 декември – Пијалоци и канапе пред вечера во лоби салонот
– 24 декември – Бадникова вечера – мени со 4 јадења (вклучено половина шише вино по лице)
– 25 декември – Божиќен ручек – мени со 4 јадења (вклучено половина шише вино по лице)

Услуги/третмани вклучени во пакетот

– Пијалок за добредојде
– Шише Prosecco
– Ливчиња од роза
– СПА третман

КОД ЗА ВЕЧЕРА: Паметен/лежерен

* Резервациите не можат да се менуваат, се однапред платени и не се враќаат. Доколку дојде до откажување или промена на резервација, гостинот ќе ја изгуби вкупната наплата на собата. Може да важат датуми за затемнување или други ограничувања. Оваа цена на пакетот не може да се комбинира со која било друга понуда, продажна промоција или претходно купување/резервација.
Празнина каде што е забрането. Стапките се предмет на промена.

Цена 29,99 € по лице/ноќевање

ОДГОВОР ВО 24 ч

Ние ќе ви одговориме на вашето прашање за помалку од 24 ч (од понеделник до петок)

ПРИСТАПЕН ЦИВ

Ние се прилагодуваме на вашите потреби, така што вашиот настан е успех

ЕДИНИЧКА ГАСТРОНОМИЈА

Нашата гастрономија секогаш ќе биде на исто ниво со вашиот настан

УСЛОВИ ЗА ГРУПИ

Специјални цени и директни резервации на веб-страницата