Новогодишна пакета вечера за пакетче вечера Гала 2022 година во хотел и ресторан Белмим Драч

Новогодишен пакет за вечера за вечера Гала 2021 Музика на хотелската забава Гран Гала во Драч

Како да партиципирате

Хотел и забава на новогодишната ноќ во 2021 година во крајбрежјето на Драч и крај плажата

За вашата нова година во центарот на плажата Драч, со можност да уживате во прекрасните настани во градот Драч на море, со огномет музика и забава.

Пакет за млади

„Нова година Драч во Блу ​​eинс“

Сместување во соба Стандард (4 elleвезди) Приватни услуги, ТВ, минибар, Wi-Fi, паркинг, рецепција 24 часа, консиерж, пијалок за добредојде.

Најмалку 2 ноќи:

- Ноќ на 30 и 31 декември или ноќ на 31 и 1 јануари

- Сместување во двокреветна или двокреветна соба или трокреветна или семејна 

- Вклучен вклучен доручек во доручек 

- Шише за шампањ по една вклучена во секоја соба

- 31/12 појадок од 07:30 до 11:00 часот

- 01/01/20 појадок во бранч стил вклучена од 09:00 до 13:00 часот

- Пристап на забава со музика во живо, танчери и коктел-забава 

Континенталниот појадок вклучена вклучува слатки и солени, јајца, салати, овошје, зеленчук, моцарела, како и вечера вклучена во синџир-стил (јогурт, житарици, сокови, топли пијалоци)

ПАКЕТ НОВА ГОДИНА 2021 ХОТЕЛ ГАЛА ВЕЧЕРА И КОКТЕЈЛ ПАРТИ

Прво решение

- 2 ноќевања

- 1 доручек

- 1 појадок доручек

- 1 забава во живо и танчери со коктел

Цена 55,00 € по лице за ноќ

*****

Второ решение

- 2 ноќевања сместување

- 1 breaktast

- 1 појадок доручек

- 1 свечена вечера со вклучени 7 јадења оброци вино со шампањ и вода

- 1 забава во живо и танчери со коктел

Цена 85,00 € по лице за ноќ

ОПИС

ХОТЕЛ VH БЕЛМОНД ДУРРЕС ХОТЕЛ & РЕСТОРАН

Хотел составен од стандардни, супериорни, јуниорски апартмани и апартмани со поглед на море на плажата во Драч

Модерен хотел со 4 starвезди VH Belmond Durres Hotel & ресторан е хотел со 4 вездички со 12 кат во крајбрежна област на плажата во Драч. Затворете дури 15 минути возење од Меѓународниот аеродром во Тирана, Нен Тереза.

Од погледот на хотелот VH Belmond Durres, можете да уживате во погледот на плажата Драч.

Паркирањето во хотелот безбеден и надгледуван хотел и ресторан VH Belmond Durres е најдоброто решение во море и крајбрежје на Драч.

ТИРАНА НОВА ГОДИНА 2021 година

Среќна новогодишна вечера за вечерата Гала 2021 година во Тирана со понуди на VH Hotels

Новогодишна ноќ на 2021 година Хотелска забава Гран Гала во Тирана

Како да партиципирате

Хотел и забава на новогодишната ноќ во 2021 година во Тирана центар

За вашата нова година во Тирана центар, со можност да уживате во прекрасните настани на плоштадот во Тирана, Скендерберг, со огномет музика и забава.

Пакет за млади

„Нова година Тирана во Блу ​​eинс“

Сместување во соба Стандард (4 elleвезди) Приватни услуги, ТВ, минибар, Wi-Fi, паркинг, рецепција 24 часа, консиерж, пијалок за добредојде.

Најмалку 2 ноќи:

- Ноќ на 30 и 31 декември или ноќ на 31 и 1 јануари

- Сместување во двокреветна или двокреветна соба или трокреветна или семејна 

- Вклучен вклучен доручек во доручек 

- Шише за шампањ по една вклучена во секоја соба

- 31/12 појадок од 07:30 до 11:00 часот

- 01/01/20 појадок во бранч стил вклучена од 09:00 до 13:00 часот

- Пристап на забава со музика во живо, танчери и коктел-забава 

Континенталниот појадок вклучена вклучува слатки и солени, јајца, салати, овошје, зеленчук, моцарела, како и вечера вклучена во синџир-стил (јогурт, житарици, сокови, топли пијалоци)

ПАКЕТ НОВА ГОДИНА 2021 ХОТЕЛ ГАЛА ВЕЧЕРА И КОКТЕЈЛ ПАРТИ

Прво решение

- 2 ноќевања

- 1 доручек

- 1 појадок доручек

- 1 забава во живо и танчери со коктел

Цена 55,00 € по лице за ноќ

*****

Второ решение

- 2 ноќевања сместување

- 1 breaktast

- 1 појадок доручек

- 1 свечена вечера со вклучени 7 јадења оброци вино со шампањ и вода

- 1 забава во живо и танчери со коктел

Цена 85,00 € по лице за ноќ

ОПИС

ХОТЕЛ VH ПРЕМИЕР КАКО ТОРАНА ХОТЕЛ

Хотел составен од стандардни, супериорни, јуниорски апартмани и апартмани со панорамски поглед на 12 кат во центарот на градот Тирана, компосто, заради типологија, разновидна камера ракија во уникатно неподвижно.

Модерен хотел со 4 starвезди VH Premier AS Tirana Hotel е хотел со 4 везди со 12 кат во центарот на градот Тирана на само 5 мин пешачење од плоштадот Скендерберг. Затворете дури 15 минути возење од Меѓународниот аеродром во Тирана, Нен Тереза.

Од погледот на хотелот VH Premier AS Tirana, можете да уживате во центарот на градот Тирана со сите прекрасни пејзажи.

Паркинг во хотелот безбеден и надгледуван хотел VH Premier AS Hotel Tirana е најдобро решение во центарот на градот.