Acara & Rapat
ing Durres
Kita duwe papan kanggo kabeh acara sampeyan!

Rapat ing Durres

Seneng sambutan sing nyenengake menyang hotel, resort, villa, hotel lan hotel sing paling asli ing Albania.

Papan Konferensi ing Durres

Yen sampeyan pengin nganakake konferensi utawa rapat ing Albania's Durres, mula sampeyan kudu nggawe pilihan sing cocog. Sejarah Durres sing adhem mundhak taun 406 taun, mula budaya lan budaya modern kanthi cara sing nyenengake. Kutha iki cedhak karo taman-taman sing éndah, lan uga seneng kutha tengah.

Papan Konferensi lan ruang rapat ing DURRES

Alamiah, kita duwe macem-macem fasilitas konferensi lan ruang rapat ing Durres sing nggawe sampeyan gampang ketemu. Kita nawakake konferensi lan rapat babagan kabeh ukuran, yen sampeyan lagi nimbang kegiatan tim bangunan, tendangan utawa nyepetake perusahaan. Kita mbantu sampeyan golek fasilitas konferensi supaya sukses konferensi sampeyan.

Hotel konferensi kita ing Durres

Durres
BELMONDO_HOTEL_HOME

VH Belmond Durres

Hotel & Restaurant

VH Belmondo Hotel minangka pilihan sing cocog kanggo bisnis lan plancongan ing Albania, amarga lokasi sing cedhak karo pantai. Kanthi gaya minimalis modern, Western Star Hotel duwe 30 kamar wiyar sing dirancang khusus kanggo kenyamanan para tamu. Kabeh mau duwe Wi-Fi kecepatan tinggi, AC pribadi lan kamar mandi pribadi.

81279565_482320465758600_4299270234755301376_o

VH Perdhana Villa Pascucci Durres
Hotel

VH PRIME Villa Pascucci minangka pilihan sing cocog kanggo bisnis lan plancongan mewah ing Albania amarga lokasine cedhak karo pantai. Kanthi gaya minimalis modern, PRIME Villa Pascucci duwe 50 kamar wiyar sing dirancang khusus kanggo kenyamanan para tamu. Kabeh mau duwe Wi-Fi kecepatan tinggi, AC pribadi lan kamar mandi pribadi.

210716360

VH Star Kulon Durres
Hotel

VH Western Star Hotel minangka pilihan sing cocog kanggo bisnis lan plancongan ing Albania, amarga lokasi sing cedhak karo pantai. Kanthi gaya minimalis modern, Western Star Hotel duwe 30 kamar wiyar sing dirancang khusus kanggo kenyamanan para tamu. Kabeh mau duwe Wi-Fi kecepatan tinggi, AC pribadi lan kamar mandi pribadi.